Konzilijum otvorio novu laboratoriju u Banjaluci – sa kreativnim dječijim kutkom

konzilijum_dev NOVOSTI Leave a Comment

Laboratorija “Konzilijum” je juče otvorila novu laboratoriju u Banjaluci na adresi Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića 132, čiji je cilj da pored pružanja visoko kvalitetne, precizne i brze medicinske usluge, od sada pruža i kontinuiranu podršku zdravom odrastanju djece.

Na svim lokacijama laboratorije Konzilijum u toku je i dječija kampanja sa 50% popusta na sve laboratorijske analize za djecu. Ova pogodnost kao i kreativni dječiji kutak, predstavljaju slikovit početak budućih aktivnosti za mališane, koji će uskoro moći učestvovati u brojnim edukativnim i kreativnim događajima u prostorijama laboratorije Konzilijum.

Snažno smo odlučili smo da svojom ponudom i budućim aktivnostima pružimo podršku sugrađanima u tri ključna koraka prema zdravlju, a to su: redovne analize, zdrave navike i pravilna ishrana.  Svojim radom ćemo pokazati da nam je istinski stalo do naših sugrađana i da zajedno možemo koračati ovim koracima prema zdravlju”, izjavila je Snežana Mladenović, rukovodilac kvaliteta u laboratoriji Konzilijum.

dsc_2758-2

 Obratite nam se sa svim pitanjima iz područja laboratorijskih analiza putem naših zvaničnih stranica na društvenim mrežama ili putem telefona koji se nalaze na našoj stranici www.konzilijum.ba

Share this Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *