diploma za hrabrost

Konzilijum: Diplome za hrabrost i 30% popust na analize za najmlađe

konzilijum_dev AKCIJA, NOVOSTI Leave a Comment

Susret svakog djeteta sa laboratorijskim uslugama je predmet posebne pažnje u laboratoriji Konzilijum i zbog toga smo ga odlučili olakšati i uljepšati uručivanjem specijalno osmišljenih diploma za hrabrost za najmlađe junake, kao i stalnim popustom od 30% na sve laboratorijske analize za djecu do dvanaest godina.
U okviru svojih najmodernije opremljenih laboratorija, Konzilijum pruža i kreativni dječiji kutak, a osoblje laboratorije svojim pažljivim i ljubaznim pristupom čini trenutke vađenja krvi bezbolnijim za djecu.
Laboratorija Konzilijum pruža najviši nivo brige o zdravlju cijele porodice, čineći dostupnim preko 1000 laboratorijskih analiza koje se dostavljaju u najkraćem roku i na način koji svaki korisnik bira za sebe (dostava mailom, na kućna vrata ili dolaskom u laboratoriju).

Obratite nam se sa svim pitanjima iz područja laboratorijskih analiza putem naših zvaničnih stranica na društvenim mrežama, putem maila office@konzilijum.ba ili telefona u kategoriji Kontakti na web stranici www.konzilijum.ba

Share this Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *