Istorijat, vizija i misija

Laboratorija Konzilijum je prepoznata kao vodeća laboratorija za biohemijsku dijagnostiku i to zahvaljujući dokazanom kvalitetu, tačnosti, preciznosti i brzini u dostavljanju rezultata laboratorijskih analiza.

Naše putovanje kroz vrijeme

Konzilijum je osnovan davne 1994. godine u Beogradu. Preregistracijom 2005. godine prerasta u Zavod za laboratorijsku dijagnostiku, a već 2007. godine postaje prva privatna akreditovana laboratorija u Srbiji. Motivisani željom da svoje usluge približimo korisnicima sa teritorije Bosne i Hercegovine i budemo njihova najkvalitetnija podrška na putu prema zdravlju, odlučili smo da otvorimo najmodernije opremljene laboratorije u Banjaluci.

Vodeća zdravstvena ustanova za laboratorijsku dijagnostiku, “Konzilijum” Banjaluka, osnovana je u martu 2012. godine. Od tada, uspješno i sa zadovoljstvom pružamo preko 1000 laboratorijskih analiza koje se zasnivaju na najnovijim medicinskim dostignućima i omogućavaju svakoj osobi da u najkraćem roku dobije dragocjene rezultate za očuvanje zdravlja i vitalnosti, blagovremeno postavljanje medicinske dijagnoze, kao i procjenu efikasnosti primjenjene terapije.

Image
Image

Izbor stručnog osoblja, kontinuirano unaprijeđivanje njihovog znanja, primjena najsavremenije opreme i novih dostignuća iz oblasti laboratorijske dijagnostike, sve to su bili sigurni koraci koji su nas doveli do ostvarenja željenog cilja - da kvalitet bude što nas izdvaja i čini vodećom laboratorijom na ovim prostorima.

Od decembra 2016. godine, Laboratorija Konzilijum pruža usluge laboratorijskih analiza i u Prijedoru. U avgustu 2017. godine Konzilijum zasluženo dobija status jedine akreditovane privatne laboratorije u Bosni i Hercegovini, a u martu 2018. godine otvara nove najmodernije opremljene laboratorije sa dječijim kutkom u Banjaluci i time počinje novi put podrške zdravlju sugrađanima kroz kreativno-edukativne radionice, događaje, te stalne pogodnosti i akcije.

Laboratorija Konzilijum je jedina akreditovana privatna laboratorija u Bosni i Hercegovini.

Upoznajte nas,
jer vam pružamo:

  • dostavljanje većine rezultata analiza u roku od 24 sata, a ostale analize sa najčešćim rokom od 2 do 3 dana
  • stalne akcije i popuste na preko 1000 laboratorijskih analiza
  • stručan savjet osoblja pri izboru najboljeg paketa analiza krvi i urina
  • uzimanje uzoraka u toplini vašeg doma - patronažna služba na vaš poziv
  • dostavljanje nalaza na “kućna vrata”
  • specijalno kreirane pakete laboratorijskih analiza kreirane od strane vrhunskih medicinskih stručnjaka
  • Kreativni dječiji kutak
  • toplu i ugodnu atmosferu podrške u prostorijama naših laboratorija
Image
0
laboratorija
500
analiza
312000
urađenih analiza do sada

Naša misija

Svojim radom želimo podstaknuti naše sugrađane da razmišljaju o povećanju brige o sebi, zdravim navikama i preventivnoj medicini u koju ulaze i laboratorijske analize, jer prevencija ima moć da promijeni život i unaprijedi zdravlje svakoga od nas.
Konzilijum, laboratorija budućnosti