Laboratorija konzilijum

Konzilijum, kao laboratorija osnovan je davne 1994. godine u Beogradu. Preregistracijom 2005. godine prerasta u Zavod za laboratorijsku dijagnostiku, a već 2007. godine postaje prva privatna akreditovana laboratorija. Motivisani čestim komentarima korisnika sa teritorije Republike Srpske, ali i cijele Bosne i Hercegovine, o problemima sa kojima su se suočavali dolaskom u Beograd, a u skladu sa politikom našeg kvaliteta, približili smo se svojim pacijentima otvranjem laboratorije u Banja Luci.

Zdravstvena ustanova – laboratorija u oblasti imunologije, “Konzilijum” Banja Luka, osnovana je u martu 2012. godine. Uspiješno radimo program analiza koji obuhvata u ovom momentu preko 1000 parametara i pokriva sve oblasti savremene medicine, omogućavajući svakom pacijentu da u najkraćem mogućem roku dobije rezultate neophodne za praćenje toka bolesti, postavljanje dijagnoze i procjenu efikasnosti primjenjene terapije.

Permanentno ulažući u održavanje viskog nivoa profesionalizma i uz stalno praćenje novih dostignuća iz oblasti dijagnostike postižemo zadate standarde. To podrazumijeva kompetentno osoblje, njihovo kontiunirano unapređivanje znanja i vještina, korišćenje najsavremenije opreme i brigu o kvalitetu naših usluga i odnosu sa našim korisnicima.

Ljubaznost, kvalitetna i brza usluga sa mogućnošću patronažne službe, dostavljanje rezultata kurirskom službom, E-mailom, faksom ili ličnim preuzimanjem, samo su neke od naših pogodnosti.

Važno je naglasiti da se najveći broj analiza dobija u roku od 24 sata, a najveći broj rijetkih analiza za 2-3 dana.

Od decembra 2016. godine Laboratorija Konzilijum pruža svoje usluge i u Prijedoru. Smještena je u zradi Poliklinike Semiz u ulici Kralja Aleksandra. Zadovoljni pacijenti, sa kojima svakodnevno komuniciramo, su naš najveći dokaz da smo na pravom putu.

 

Zašto Konzilijum

   • Prva privatna akreditovana laboratorija u BiH
   • Kvalitetna i brza usluga
   • Mogućnost patronažne službe
   • Visok nivo profesionalizma
   • Dostavljanje rezultata kurirskom službom

Radno vrijeme

Radnim danima: od 7:00 h do 19:00 h

Subotom: od 8:00 h do 14:00 h